Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@17:42:54 GMT

فیس بوک و اینستاگرام هر کلیک کاربر را ردیابی می کنند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۳۷۷۵

فیس بوک و اینستاگرام هر کلیک کاربر را ردیابی می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، اگر کاربری از وب سایتی که در فیس بوک و اینستاگرام دیده، بازدید کند احتمالا متوجه می شود به مرورگر انتخابی خود به مرورگر داخل اپ منتقل خواهد شد.

اکنون یک محقق فناوری به نام فلیکس کراوس متوجه شده کد جاوا اسکریپت آن مرورگرها به هریک از وب سایت های بازدید شده منتقل شده اند و نشان می دهد احتمالا شرکت متا فرد را در مرورگرهای مختلف ردیابی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کراوس در یک پست وبلاگی نوشت: اپلیکیشن اینستاگرام کدهای ردیابی خود را به تمام وب سایت هایی که نشان داده می شود از جمله هنگامیکه روی تبلیغات کلید می شود، تزریق می کند و در نتیجه اپلیکیشن می تواند تمام فعالیت های کاربر (مانند ضربه زدن روی هر کلید و لینک، انتخاب متن، اسکرین شات) و همچنین داده های ورودی کاربر( مانند پسورد، آدرس ها، شماره کارت اعتباری) را رصد کند.

تحقیق او روی نسخه های iOS فیس بوک و اینستاگرام انجام شده است. این یافته ها کلیدی است زیرا هنگام بازکردن اپ ها در دستگاه های اپل از کاربر درباره رضایت وی برای ردیابی فعالیت هایش سوال پرسیده می شود. قابلیت مذکور ATT نام دارد و در iOS14.5 ارائه شده بود. متا قبلا اعلام کرده بود این ویژگی برای کسب و کار ما خطرناک است.

از سوی دیگر متا در بیانیه ای اعلام کرد: ردیابی کدها براساس ترجیحات کاربر در قابلیتATT انجام می شود. سخنگوی این شرکت به نشریه گاردین گفت: کدها به ما اجازه می دهند تا داده های کاربران را قبل از استفاده برای تبلیغات هدفمند یا مقاصد دیگر جمع آوری کنیم.

همچنین کراوس اشاره می کند فیس بوک لزوما از کدهای جاوااسکریپت برای جمع آوری اطلاعات حساس استفاده نمی کند. علاوه بر آن تحقیق مذکور نشان داد واتس اپ وب سایت های طرف ثالث را به طور مشابه دستکاری نمی کند. کراوس معتقد است متا باید همین روند را در فیس بوک و اینستاگرام نیز در پیش گیرد.

کد خبر 5562623

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری فیس بوک اینستاگرام امنیت اطلاعات کاربران اینترنت حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ماهواره خیام نوآوری ایالات متحده امریکا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خودروی خودران شرکت اسپیس ایکس حسگر فیس بوک واتس آپ محقق ایرانی امنیت اطلاعات فیس بوک و اینستاگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از ۷۰ هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری اظهار داشت: سوسک سرخرطومی حنایی به‌ عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از 70 هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. 

وی گفت: در جریان ردیابی و مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی تعداد 83 هزار و 857 اصله خرما آلوده تشخیص داده شده که تیمار 83 هزار و 486 اصله درخت خرما انجام و 371 اصله نخل نیز به دلیل میزان بالای خسارت وارده شده امحا شد.

تیموری تصریح کرد: آفت سرخرطومی خرما علاوه بر خسارت مستقیم که از بابت تغذیه لارو آفت از تنه درخت و آوندهای آن انجام می شود عامل ورود عوامل قارچی و باکتریایی به داخل تنه بوده که در نهایت درصورت عدم مبارزه به موقع باعث مرگ درخت می‌شود.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان و مشارکت آنان در کنترل سوسک سرخرطومی خرما در سطح نخلستان‌های وسیع استان، گفت: کارشناسان حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آمادگی لازم برای آموزش شیوه‌های ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک را دارند.

گفتنی‌است با توجه به اینکه این آفت در سال دارای بیش از سه نسل است و ردیابی باغات آلوده در چند مرحله مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • ساعت هوشمند Black Shark GS3 عرضه شد
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟