Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سایت پلیس، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: طی دو هفته اخیر برابر اقدامات فنی صورت گرفته در راستای پرونده‌های تشکیل شده و رصد و پایش فضای سایبری توسط کارشناسان پلیس فتا استان‌ها ۱۵ فقره باند در زمینه کلاهبرداری رایانه‌ای در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی به ویژه اینستاگرام و تلگرام شناسایی و متلاشی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بدست آوردن ادله دیجیتالی و مستندات موجود ۳۵ نفر در این رابطه دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: ارزش مالی پرونده‌های ارتکابی توسط باند‌های متلاشی شده مذکور که در بستر شبکه‌های اجتماعی خارجی و سایت‌های آگهی محور مرتکب جرایم متعدد می‌شدند حدود ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بر آورد شده است.

سردار مجید با اشاره به اینکه امکان سوءاستفاده مجرمان و افراد سودجو در بستر اینستاگرام و تلگرام بسیار محتمل است؛ جعل درگاه‌های بانکی، فروش کالا‌های غیر مجاز، فروش و عدم تحویل کالا، فروش کالا و تحویل کالای بی‌کیفیت را از جمله برخی از جرایم بوقوع پیوسته در این حوزه برشمرد.

رئیس پلیس سایبری کشور از شهروندان خواست: هنگام مراجعه به سایت‌های واسطه به هیچ عنوان تحت تاثیر تبلیغات دروغین افراد سودجو قرار نگرفته و حتما از صحت و سقم آگهی مندرج در سایت اطلاع پیدا کرده و بعد، اقدام به خرید کنند و از پرداخت هرگونه وجهی تحت عنوان بیعانه یا هزینه نگهداشت محصول خودداری کنند و تا زمانی که جنس موردنظر خود را دریافت نکرده‌اند؛ از پرداخت وجه کالا خودداری نمایند.

این مقام ارشد سایبری به عموم مردم توصیه کرد: برای خرید اینترنتی امن از فروشگاه‌هایی که آن‌ها را می‌شناسید و یا دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت بازرگانی هستند خرید کنید و سعی کنید در هنگام خرید آنلاین، با روش‌هایی نظیر گرفتن who is از دامنه سایت اینترنتی فروشگاه یا جستجو در انجمن‌هایی که اعضای آنها، تجربیات خرید آنلاین خود را برای اطلاع سایر اعضا می‌نویسند، از مدیر و گردانندگان فروشگاه، احراز هویت نمایید.

وی در ادامه افزود: سیستم پرداخت الکترونیکی همه بانک‌ها از روش‌های مطمئن رمزنگاری استفاده می‌کنند؛ در هنگام پرداخت وجه دقت کنید که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه پرداخت بانک، عبارت https:// و دامنه shaparak.ir/ درج شده باشد.

رییس پلیس فتا انتظامی کشور ضمن تاکید بر اینکه مجرمان با مهندسی اجتماعی، کاربران را ترغیب به انجام خواسته خود می‌کنند به افراد توصیه کرد که مراقب تبلیغات اغواکننده باشند و بدانند که هیچ ارزانی بی علت نیست.

سردار مجید اظهار داشت: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند و شماره تماس شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان در حوزه فضای سایبر است.

بیشتر بخوانید

متلاشی شدن ۳ باند قمار با دستگیری ۳۴ عضو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم سایبری کلاهبرداری مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • شناسایی و انهدام باند سارقان حرفه‌ای در هرمزگان
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • انهدام باند سارقان موتورسیکلت در اهواز
  • انهدام باند سرقت خودرو و کشف خودرو سرقتی 
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند